vitsippor ute i backarna står

2010-05-03 17:16:40 / foto

Igår fick vi en jätte god middag hos mormor och morfar, mums ! Efter det åkte vi på utflykt, men massa av bakelser i bagaget. Usch vad jag mådde illa efter det. Så jag och Evelina tog en liten promenad för att smälta maten. Och med oss hade vi såklart kamrorna. Så vi tog och fota lite vitsippor , och här ser ni resultatet :)Visst är Evelina fin ? Gillar hennes hår något otroligt! :) Snart får ni se lite bilder på lillkusinen också.

Måste verkliegn börja plugga nu, skulle egentligen gjort det i helgen men det glömde jag såklart av. Så nu sitter jag här sista kvällen och får plugga gärnet! Jag måste bli bättre på att inte skjuta på saker, det är inte verkligen en av mina svagaste sidor...
Hejdå , nu ska jag plugga resten av kvällen ... förhoppningsvis... ;)

hearts to you

2010-05-02 08:52:52 / foto

Godmorgon :)

Jag ska snart konfa så fick gå upp tidigt idag. Efter det ska vi till mormor och morfar. För han fyller nämligen år idag. Så vi ska äta lite gott där och sen åka upp till ett fint ställe där det kryllar av vitsippor just nu. Tur att det är ett sånt fint väder idag också ! :DFoton sen igår , inte så imponerande men det duger mycket väl ! :)
Grattis morfar, hoppas du får en riktigt härlig dag <3

SPARKLER

2010-05-01 17:01:05 / foto
Min syster kom nyss ner och frågade varför jag har slutat blogga. Innan på msn frågade min kusin om jag hade någon blogg för tillfället och min systers kompis tjatar alltid om min förra blogg. Var nyss inne och kollade statistiken, trots att det var snart ett årsen jag la ner bloggen är det fortfarande folk som är inne och kollar. Varje dag är det 1-6 stycken som är inne och kollar läget. Jag måste erkänna att jag saknar bloggen och blir smått avundsjuk när jag läser bloggar som startade då jag startade min och låg på samma nivå men nu ligger på listorna. Tänk om jag kunde vart en av dom.
Nu har jag bestämt mej , jag ska börja blogga ! :)
Till sommarn kan ni läsa om alla mina äventyr. Jag lovar , ni blir inte besvikna :DPlockade fram kamran innan idag , den var dammig. Längesen den var användes så här flitigt.